Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostendenhaag.nl


  Paragnosten in Den Haag geven direct advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Cassandra
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostendenhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  5 sterren natuurlijk die zijn zelfs nog te weinig knuf xxx.




Ervaring van mandy met paragnost Cassandra   Ervaring van mandy met paragnost Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Hoi lieve Cassandra je 1ste voorspelling kwam gisteravond al uit nadat ik je had gebeld bericht. Zo blij nu nog afwachten of je andere voorspelling ook uitkomt maar daar ben ik van overtuigd. Spreek je snel weer dikke knuf xxx.




Ervaring van mandy met paragnost Cassandra   Ervaring van mandy met paragnost Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Vriendelijk en zuiver medium. Ze gaf me gisteren aanwijzingen en gaf aan het einde een tip. Ik volgde die tip op en ik werd vanmorgen zelf wakker door een droom die schokkend nog veel meer verklaart. Deze mevrouw is pure spiritualiteit.




Ervaring van J. met paragnost Cassandra   Ervaring van J. met paragnost Cassandra   Ervaring van J. geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra ik spreek u al een geruime tijd.
Ben zo blij met u op de lijn.

U heeft me 2 voorspellingen gedaan een tijdje geleden en deze zijn uitgekomen. Ik ben benieuwd naar het vervolg.

Dankuwel.

Liefs R.




Ervaring van R met paragnost Cassandra   Ervaring van R met paragnost Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 4 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Ik wou je langs deze weg nog even bedanken voor ons gesprek. Als het me even tegen zit denk ik even aan ons gesprek. Met een beetje geduld zou alles in orde komen. Ik laat het zeker weten als het zover is.




Ervaring van Silke met paragnost Cassandra   Ervaring van Silke met paragnost Cassandra   Ervaring van Silke geplaatst op 15 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Cassandra, je bent een topper, superleuke reading gehad van je, heel erg bedankt voor al je hulp, ik bel je van de week weer even voor een update
We leren van mekaar denk dat je het nu wel weet.

Een stevige knuffel van mij

Xxx.




Ervaring van Happy chick met paragnost Cassandra   Ervaring van Happy chick met paragnost Cassandra   Ervaring van Happy chick geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Geweldig dank nogmaals, weer uitgekomen.
(Van Chocolat).




Ervaring van Ano met paragnost Cassandra   Ervaring van Ano met paragnost Cassandra   Ervaring van Ano geplaatst op 7 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  U bent zo goed zuiver en betrouwbaar.
Ik spreek u al een hele tijd en 2 voorspellingen wat u me pas geleden gaf zijn de dag erna uitgekomen.

Ben ontzettend blij met u op de lijn. Dankbaar.

Liefs R, u weet wel wie xxx.




Ervaring van R met paragnost Cassandra   Ervaring van R met paragnost Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 5 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Je hebt het altijd zien liggen in de kaartjes en daar was het dan. Top gezien Cassandra, kei blij. Knuffels.




Ervaring van anoniem met paragnost Cassandra   Ervaring van anoniem met paragnost Cassandra   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Net gesproken. Lief mens, voorspellingen komen uit.
Zeer bijzonder. M
Dank je wel.




Ervaring van Jaj met paragnost Cassandra   Ervaring van Jaj met paragnost Cassandra   Ervaring van Jaj geplaatst op 25 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  hoi lieverd je had weer is gelijk dankjewel xx.




Ervaring van m met paragnost Cassandra   Ervaring van m met paragnost Cassandra   Ervaring van m geplaatst op 24 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra, ik heb ju gisteren gebeld. U hebt mij gerust gesteld. Zonder twijfel vertelde u mij wat er afspeelt bij hem en hoe de toekomst voor ons uitziet. Je hebt 3 mooie voorspellingen gedaan. Met geduld wacht ik nu af, maar wel gerustgesteld. Zo fijn dat u ook niet zweverig bent. Een aanwinst op deze lijn. Ik begrijp nu ook waarom u continue in gesprek bent. Liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Cassandra   Ervaring van Anoniem met paragnost Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra, yes jij had weer eens gelijk. F heeft gisteren na weken stilte weer contact opgenomen met mij. Ben erg benieuwd naar het verdere verloop tussen ons, ik hoop dat het net zo positief is als jij blijft zeggen en zien. Ik hou je zeker op de hoogte en bel je snel weer. Ontzettend bedankt voor jouw steun en heel vaak juiste voorspellingen. Liefs, FF .




Ervaring van FF met paragnost Cassandra   Ervaring van FF met paragnost Cassandra   Ervaring van FF geplaatst op 9 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Casandra,
Ik heb je vorige week gesproken, en je zag dat ik een droom zou krijgen binnen 7 dagen en ja hoor vanochtend heb ik die droom gehad wat je zag dat heb ik ook gedroomd WOW wat ben jij goed zeg. ik bel je snel weer
Liefs xxxx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Cassandra   Ervaring van Anoniem met paragnost Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra,

Ben zo blij met u op de lijn. Ik heb u vandaag weer gesproken en uw woorden en inzichten helpen mij echt.
Heel fijn om met u in gesprek te zijn.

Dank u wel.

Liefs R moeilijke naam u weet wel wie.




Ervaring van R met paragnost Cassandra   Ervaring van R met paragnost Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 30 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra,

Geen woorden voor hoe blij ik ben. Je voorspelling die ik enkele weken geleden niet kon geloven, is nu exact uitgekomen zoals je zei en zelfs in de week dat je zei. Heel heel straf. Geen woorden voor. Ondanks amper en slecht contact, stond hij nu ineens aan mijn deur.
Dank je wel voor je geduld en je zuivere gaven.

Veel liefs.




Ervaring van .. met paragnost Cassandra   Ervaring van .. met paragnost Cassandra   Ervaring van .. geplaatst op 30 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra, Een voorspelling is uitgekomen hij heeft contact opgenomen.
Nu nog even afwachten wat de rest betreft. Maar heb er vertrouwen in. Dankuwel.




Ervaring van Petra met paragnost Cassandra   Ervaring van Petra met paragnost Cassandra   Ervaring van Petra geplaatst op 25 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  jahoor cassandra je had weer is gelijk over die korte ziekehuis opname je bent goed knuf.




Ervaring van xxxx met paragnost Cassandra   Ervaring van xxxx met paragnost Cassandra   Ervaring van xxxx geplaatst op 25 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Alweer 2 voorspellingen uitgekomen.




Ervaring van M met paragnost Cassandra   Ervaring van M met paragnost Cassandra   Ervaring van M geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra, hartelijk dank voor het fijne gesprek en het goede advies. Ik heb vertrouwen in de toekomst.




Ervaring van Petra met paragnost Cassandra   Ervaring van Petra met paragnost Cassandra   Ervaring van Petra geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Cassandra, wat ben je goed. Nee, supergoed. Wow, ik heb niks gezegd en Cassandra begon te vertellen, waarvoor ik belde. Zelfs zijn sterrenbeeld heeft Cassandra gezegd en het klopte precies. Wow ik laat je zeker weten hoe en wat.




Ervaring van Nelly met paragnost Cassandra   Ervaring van Nelly met paragnost Cassandra   Ervaring van Nelly geplaatst op 4 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Dank U, voor het mooie gesprek en al de mooie bevestigingen. De verbinding werd plots verbroken. Veel liefs en allerbeste wensen. X.




Ervaring van Fabienne met paragnost Cassandra   Ervaring van Fabienne met paragnost Cassandra   Ervaring van Fabienne geplaatst op 9 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Je bent een topper. Recent hadden we het over het financiele stuk, toen gaf je aan dat ik vanuit het gas en licht een bepaald bedrag zou terugkrijgen. Je riep een bepaald bedrag en dat was ook het bedrag dat ik terugkreeg.

Rest van de dingen die we besproken hadden, zal ik op moeten wachten.

Dankjewel topper.




Ervaring van Onbekend met paragnost Cassandra   Ervaring van Onbekend met paragnost Cassandra   Ervaring van Onbekend geplaatst op 7 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra,

Ongelooflijk, dat het uitgekomen is, zoooo blij,.
Dank.
.




Ervaring van M met paragnost Cassandra   Ervaring van M met paragnost Cassandra   Ervaring van M geplaatst op 5 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra, YESS, hij heeft contact met mij opgenomen. Jij bleef hier ook bij en je had een sterk gevoel rondom de volle maan. Je bent geweldig. Ik ben superblij. Dank je wel voor je juiste voorspellingen geduld en eeuwig begrip. Tot snel weer. Liefs F




Ervaring van F met paragnost Cassandra   Ervaring van F met paragnost Cassandra   Ervaring van F geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Dankjewel lieverd. Je voorspelling is weer uitgekomen xx.




Ervaring van mandy met paragnost Cassandra   Ervaring van mandy met paragnost Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra, gisteren een gedeelte van uw voorspelling uitgekomen. Heb alle vertrouwen dat de rest ook goed gaat komen. Dankuwel.




Ervaring van Petra met paragnost Cassandra   Ervaring van Petra met paragnost Cassandra   Ervaring van Petra geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Super lieve vrouw. Is super met haar voorspellingen, deze komen uit.




Ervaring van Linda met paragnost Cassandra   Ervaring van Linda met paragnost Cassandra   Ervaring van Linda geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Beste Cassandra, ben nog in de war door de onverwachte wending. Bedankt voor uw geduld van de afgelopen tijd.




Ervaring van Voetbal met paragnost Cassandra   Ervaring van Voetbal met paragnost Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra heel erg bedankt voor je consult.
Ik zal de juiste keuze gaan maken en hopen dat het mijn juiste beslissing is.
Ik wil je bedanken omdat de verbinding werd verbroken.
Tot snel XXX M.




Ervaring van M met paragnost Cassandra   Ervaring van M met paragnost Cassandra   Ervaring van M geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Casandra en dat is ze. Ze kan heel goed invoelen en heel goed je inzichten geven. Ze beschrijft wat er in verleden heeft afgespeeld, in het heden en wat er in de toekomst gaat gebeuren.
Je bent verbaasd dat het allemaal klopt.
Fantastisch gewoon.
De minuutjes gingen snel voorbij.
Bedankt voor dit consult.
Ik bel je gauw terug. Je bent erg goed xx
Liefs
M.




Ervaring van M met paragnost Cassandra   Ervaring van M met paragnost Cassandra   Ervaring van M geplaatst op 8 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra, je had weer helemaal gelijk qua het contact van hem en toch wel exact op de dag dat jij zag liggen. Wauw gewoon. Je bent een kei in jouw voorspellingen en inzichten. Ik ben superblij. Hartelijk dank voor alles en tot heel snel weer. Veel liefs, F.




Ervaring van F met paragnost Cassandra   Ervaring van F met paragnost Cassandra   Ervaring van F geplaatst op 30 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra, Jij weet mij altijd weer tot rust te brengen. Maar het mooiste is dat je had voorspeld dat het contact eind juli terug zou komen en elkaar zien in de overlap van juli aug. Op 26 juli terug contact en elkaar gezien op 1 aug. Ongelooflijk. En dat is niet alles want het contact ging hartstikke fout, maar jij zei hij heeft spijt van zijn keuze, ik zie alleen maar berichten jouw kant op komen en dan verwacht ik dat jullie elkaar op de helft van de maand weer gaan zien. En idd, vanaf dat moment bijna dagelijks berichtjes en het nieuwe contact staat voor de 16e gepland. Wauw hoe concreet kan je zijn.




Ervaring van E met paragnost Cassandra   Ervaring van E met paragnost Cassandra   Ervaring van E geplaatst op 13 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  lieve Cassandra, bedankt dat u altijd de neemt om al mijn vragen te beantwoorden. Hopelijk is het eindelijk voorbij of het nou in mij voordeel is of niet.




Ervaring van Voetbal met paragnost Cassandra   Ervaring van Voetbal met paragnost Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Raar dat er bij jou zo weinig reacties staan. Jij bent super, brengt me rust en troost op momenten dat ik het nodig heb. Je kan me ook steeds zonder dat ik een woord zeg de situatie beschrijven, zelfs de personen hoe ze zijn en hoe ze eruit zien. Voor mij ben je wel 100 sterren waard. Blij dat jij op mijn pad bent gekomen.




Ervaring van schorpioentje30 met paragnost Cassandra   Ervaring van schorpioentje30 met paragnost Cassandra   Ervaring van schorpioentje30 geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostendenhaag.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostendenhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostendenhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostendenhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden