Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostendenhaag.nl


  Paragnosten in Den Haag geven direct advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost MathildaNili
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostendenhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Wauw ongelofelijk ziet de dingen heel juist .




Ervaring van M met paragnost MathildaNili   Ervaring van M met paragnost MathildaNili   Ervaring van M geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Zo, zeg. Je had meteen mijn moeder te pakken. Haar uiterlijke kenmerken klopten. Hoe ze naar me keek ook. Ik was een echt moederskindje. Ik ga vandaag meteen doen wat je namens mijn moeder geadviseerd hebt. Het klinkt namelijk heel logisch. En achteraf, dat rode lint wat ze bij de bloemist gebruiken. Zij werkte vrijwillig bij een bloemist. Tadaaaaaaaa.




Ervaring van Ellen met paragnost MathildaNili   Ervaring van Ellen met paragnost MathildaNili   Ervaring van Ellen geplaatst op 17 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  MathildaNili is heel erg eerlijk en zal altijd de waarheid zeggen. Ook al is het niet wat je wil horen.
Ze zei me dat een werkaanbod niet goed voor me zou zijn.
Ik vond dat niet fijn en wilde dat niet, maar uiteindelijk waren ze zo onduidelijk en onzeker in hun aanbod dat ik het zelf afgewezen heb. Natuurlijk dreunde haar advies nog ver weg in mij?
Voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met paragnost MathildaNili   Ervaring van Anoniem met paragnost MathildaNili   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Super medium. Heldere duidelijke antwoorden. Integer, respectvol en zuiver. Ze zet je ook met haar woorden in je kracht. Ze weet echt veel en doe een belleke naar haar. Ze verdient het en is een schat van een vrouw.




Ervaring van anoniem met paragnost MathildaNili   Ervaring van anoniem met paragnost MathildaNili   Ervaring van anoniem geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Lieve Mathilda,
Ik wil je zo erg danken voor steeds je bemoedigende woorden, je hulp en voor je gave waar mee je mij weet te helpen.
Kan het je niet vaak genoeg zeggen. Aanrader voor iedereen, enige die ik voor de volle 100 procent vertrouw en al een hele lange tijd bel. Altijd lief, zuiver en altijd bij t goede eind, en heel eerlijk ook als ze iets niet ziet.
Overtuigd dat je gestuurd bent van boven voor mij.

Dank Mathilda. Liefs Ar.




Ervaring van A met paragnost MathildaNili   Ervaring van A met paragnost MathildaNili   Ervaring van A geplaatst op 29 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Heel rake dingen gehoord vandaag. Dank je. Mathilda draait niet rond de pot en zegt waar het op staat. Dank je.




Ervaring van v met paragnost MathildaNili   Ervaring van v met paragnost MathildaNili   Ervaring van v geplaatst op 19 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Ik heb weer een gesprek gehad met Mathilda en kwam er weer achter dat zij altijd de waarheid spreekt ook als het niet zo prettig is. Verder zegt ze vrijwel nooit een exacte tijd maar als ze een datum geeft is het altijd bingo.




Ervaring van Cees met paragnost MathildaNili   Ervaring van Cees met paragnost MathildaNili   Ervaring van Cees geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Lieve Mathilda, ik heb u een aantal dagen geleden voor de tweede keer gesproken. De eerste keer was vorig jaar mei. U heeft toen een aantal dingen gezegd die helemaal klopten. U heeft ook dingen gezegd die nog stonden te gebeuren. Het is allemaal uitgekomen, zelfs de tijdsperiode had u helemaal goed. Het wachten is nu op 1 voorspelling. u had gezegd voor maart 2021, ben benieuwd. Ik laat u weten welke uitkomst het heeft gekregen.

Lieve groet, Monica.




Ervaring van Monica met paragnost MathildaNili   Ervaring van Monica met paragnost MathildaNili   Ervaring van Monica geplaatst op 19 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Ik vind Mathida heel erg goed, ze verteld geen mooie sprookjes. Maar de waarheid. Zo goed en oprecht. Bij mij is het elke keer kloppend. Dankje vriendelijk groet van Car.




Ervaring van Carolien met paragnost MathildaNili   Ervaring van Carolien met paragnost MathildaNili   Ervaring van Carolien geplaatst op 29 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Heb zojuist Mathilda aan de lijn gehad en ze heeft me ontzettend goed geholpen en goede adviezen meegegeven. Ik had dit echt even nodig om te horen. Dankjewel. Ik kan hier echt iets mee. Je hebt me in mijn kracht gezet. Liefs R.




Ervaring van R. met paragnost MathildaNili   Ervaring van R. met paragnost MathildaNili   Ervaring van R. geplaatst op 26 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Mathilda jij hebt me ontzettend geholpen alles wat je vertelde is uitgekomen. Jij hebt me heel gelukkig gemaakt.




Ervaring van Cees met paragnost MathildaNili   Ervaring van Cees met paragnost MathildaNili   Ervaring van Cees geplaatst op 7 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Mathilda is duidelijk, krachtig en to the point in haar reading. Je weet gelijk waar je aan toe bent. Het klopt allemaal wat ze voelt en ziet.
Ze draait er niet omheen maar vertelt jou waar het op slaat.
Ze heeft mij de bevestiging gegeven dat mijn onderbuikgevoel klopt waar anderen het mooier maken dan het is. Je hebt idd van die mensen die je geen reden, afsluiting of uitleg kunnen geven. Dat moet je ook nooit verwachten maar zoek die antwoorden bij jezelf en move on.
En daar heeft ze gelijk in.
Dankjewel Mathilda.




Ervaring van . met paragnost MathildaNili   Ervaring van . met paragnost MathildaNili   Ervaring van . geplaatst op 19 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Net gesproken met Mathilde het is een lieve vrouw en ziet duidelijk wat er speelt en wat je er aan kunt doen, ik ga aan de slag.




Ervaring van E met paragnost MathildaNili   Ervaring van E met paragnost MathildaNili   Ervaring van E geplaatst op 9 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Lieve Mathilda,
Bedankt voor uw consult reading. U bent eerlijk, direct en geeft de juiste adviezen. 1 van de weinige die mooie praatjes heeft,geef mij maar u. Eerlijk en duidelijk. Topper bent u. En u weet waarom ik de stoel noem, haha.

.




Ervaring van De stoel met paragnost MathildaNili   Ervaring van De stoel met paragnost MathildaNili   Ervaring van De stoel geplaatst op 4 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Zojuist mooie reading ontvangen van Mathilda voor het jaar 2021. Liefde en nieuw werk zullen mijn pad kruisen. Mijn paranormale gevoel zal nog sterker ontwikkeld worden door dicht bij mezelf te blijven. Thanks Mathilda.




Ervaring van Hannie met paragnost MathildaNili   Ervaring van Hannie met paragnost MathildaNili   Ervaring van Hannie geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Lieve Mathildanili, heb jou het gesproken tot mijn grote verbazing zat jij er pal op, no nonsens, to the point. Jij bent en voelt alles puur en zuiver aan, jij krijgt 5 sterren van mij in 1 woord top. Wens je het allerbeste toe heel veel succes en liefs.




Ervaring van jos met paragnost MathildaNili   Ervaring van jos met paragnost MathildaNili   Ervaring van jos geplaatst op 11 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Mathilda dank. Excuses dat ons gesprek verbrak. Je tips zijn helder en ik ga ermee aan de slag.




Ervaring van J. met paragnost MathildaNili   Ervaring van J. met paragnost MathildaNili   Ervaring van J. geplaatst op 18 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Mathilda kwam met zoveel informatie dit keer. Vorige keren was zo ook altijd concreet en is ook uitgekomen maar ditmaal zoveel details.
Dank je wel.




Ervaring van Ki met paragnost MathildaNili   Ervaring van Ki met paragnost MathildaNili   Ervaring van Ki geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Hele lieve vrouw die heel goed kan invoelen op personen. Ze is duidelijk en eerlijk. Voorspellingen komen ook uit. Veel liefs.




Ervaring van E. met paragnost MathildaNili   Ervaring van E. met paragnost MathildaNili   Ervaring van E. geplaatst op 5 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Hele lieve vrouw die heel goed kan invoelen op personen. Ze is duidelijk en eerlijk. Voorspellingen komen ook uit. Veel liefs.




Ervaring van E. met paragnost MathildaNili   Ervaring van E. met paragnost MathildaNili   Ervaring van E. geplaatst op 4 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Beste Mathilda Nili, dit was vanmorgen een eye opener. De goede raad die je gegeven hebt ga ik zeker doen. Mijn leven herpakken en aan mij denken. Bedankt voor deze reading R.




Ervaring van R met paragnost MathildaNili   Ervaring van R met paragnost MathildaNili   Ervaring van R geplaatst op 16 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Enorm goed gesprek gehad. Een een top advies omwille van mijn broertje. Duim duim dat het me gaat lukken. Eerste brief gaat vandaag ook geschreven worden en de vlam er in zo ook nummer 2 over enkele dagen. Dank voor de adviezen en laat je weten over 2 maanden of mijn vriendin weer alleen is. Zo laat ik je ook weten of de toenadering naar mijn broertje effect gaat hebben. Dank je wel nogmaals. S.




Ervaring van S met paragnost MathildaNili   Ervaring van S met paragnost MathildaNili   Ervaring van S geplaatst op 11 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Belde haar vanwege contact met overledenen en haar no-nonsense instelling. Een wonderbaarlijke dame, ze wist mijn verhaal heel goed te duiden en ze voelde duidelijk, het contact dat ik heb en waarover ik belde. Wat ze me daarover wist te vertellen was heel fijn en verduidelijkend. En ze heeft me een richting gegeven waar ik mee verder kan, dank je lieve Mathilda .




Ervaring van Gert met paragnost MathildaNili   Ervaring van Gert met paragnost MathildaNili   Ervaring van Gert geplaatst op 10 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Een topmedium. Voelt precies wat je nodig hebt om verder te kunnen bloeien en groeien.
Een aanrader.

Dank .




Ervaring van Linda met paragnost MathildaNili   Ervaring van Linda met paragnost MathildaNili   Ervaring van Linda geplaatst op 22 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Er zijn nog van die helderzienden die een echte indruk nalaten. In een tijdspanne van 10 minuten drie, vier dingen kunnen zeggen die er bonk op zijn zonder dat je zelf informatie aanbrengt. MathildaNili is er zo een. Bedankt.




Ervaring van Luc met paragnost MathildaNili   Ervaring van Luc met paragnost MathildaNili   Ervaring van Luc geplaatst op 23 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Aparte dame, ik was verbluft over de contacten met de overledenen. Ze nam zomaar de naam van mijn moeder kan ze niet weten en de naam van een nicht verder geeft ze goed advies.




Ervaring van Nicole met paragnost MathildaNili   Ervaring van Nicole met paragnost MathildaNili   Ervaring van Nicole geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Hey Mathilda, thank you for being there and guiding me through my most difficult times. Always good to hear your voice ;). Would thoroughly recommend you to anyone who needs extra support, insight and sincere concern. Until the next time.




Ervaring van Not So Young with a Youngish Voice met paragnost MathildaNili   Ervaring van Not So Young with a Youngish Voice met paragnost MathildaNili   Ervaring van Not So Young with a Youngish Voice geplaatst op 27 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Dank je wel, Mathilde voor een fijn consult. Je voelde de situaties haar fijn aan en hebt me hele goede adviezen gegeven. Je laat iedereen in zijn waarde hetgeen ik heel prettig vind. Geen situatie is jouw vreemd en geen vraag is gek. Fijn dat ik zo goed met je kon praten. Dank je wel.




Ervaring van A. met paragnost MathildaNili   Ervaring van A. met paragnost MathildaNili   Ervaring van A. geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  MathildaNili,
Ik heb je zojuist gesproken en elke keer zet je mij weer terug in mijn kracht.
Ik spreek je al een lange tijd en jouw voorspellingen komen zo vaak uit dat ik bij elke onzekerheid in mijn leven jouw inzichten en bevestigingen wil hebben. Je bent altijd zo eerlijk in jouw antwoorden dat ik nooit hoef te twijfelen, Ik wacht het gewoon af en meestal komt het gewoon uit.
Blijf doorgaan want ik kan je niet missen. Dikke knuffel H.




Ervaring van H met paragnost MathildaNili   Ervaring van H met paragnost MathildaNili   Ervaring van H geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Mathilde geeft echt aan wat ze doorkrijgt, ze is heel integer en too the point.




Ervaring van Hilde met paragnost MathildaNili   Ervaring van Hilde met paragnost MathildaNili   Ervaring van Hilde geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostendenhaag.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostendenhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostendenhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostendenhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden