Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostendenhaag.nl


  Paragnosten in Den Haag geven direct advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Negilia
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostendenhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Negilia, bedankt bedankt bedankt Negilia. Ik sprak je een maand terug en je wist me precies te vertellen wat ik over 3 a 4 weken mocht verwachten. Negilia, je voorspelling is vandaag in mijn voordeel uitgekomen, zoals jij het tegen me zei. Jij kan wonderen verrichten. We praten binnenkort uitgebreid hierover. Wat ben je geweldig
Ik ben je zeer dankbaar. Liefs WT.




Ervaring van WT met paragnost Negilia   Ervaring van WT met paragnost Negilia   Ervaring van WT geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Lieve Negilia,
Heb je net weer gesproken. Een kort maar een fijn gesprek. Bel gauw terug.




Ervaring van S met paragnost Negilia   Ervaring van S met paragnost Negilia   Ervaring van S geplaatst op 23 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Lieve Negilia,
Bedankt voor uw reading. U bent een topper.
Laatst sprak ik u heel lang aan de telefoon. Nogmaals dank voor alles. X.




Ervaring van H.H. met paragnost Negilia   Ervaring van H.H. met paragnost Negilia   Ervaring van H.H. geplaatst op 22 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Lieve Negillia
Bedankt voor je geduld je kon me precies uitleggen wat er speelde. Ik neem zeker weer contact met jou op want je bent een topper.




Ervaring van Ingrid met paragnost Negilia   Ervaring van Ingrid met paragnost Negilia   Ervaring van Ingrid geplaatst op 17 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Hele vriendelijke mevrouw, neemt haar tijd maar kan precies voorspellen. Ik kon alles plaatsen wat ze zei. Ze heeft een mooie voorspelling gedaan, en bel haar zeker terug als het zo ver is.
Groetjes,
Shar.




Ervaring van shar met paragnost Negilia   Ervaring van shar met paragnost Negilia   Ervaring van shar geplaatst op 5 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Super goed gesprek gehad. Oprechte vrouw legt de situatie goed uit en voelt dingen goed aan. Ze zend goeie energie uit. Bedankt Negilia voor dit fijne gesprek ik hou u op de hoogte. Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met paragnost Negilia   Ervaring van Angela met paragnost Negilia   Ervaring van Angela geplaatst op 2 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Negilia zag alles wat er speelde terug in haar kaarten zonder informatie van mij.

Ze zei, zeg tegen je zoon dat hij aan zijn vader de voorbeeld moet geven hoe een echte man moet zijn.

Vandaag gaf ik hem de boodschap. Mijn zoon zei zo raar. Hij luisterde vorige week naar een lied met de volgende text die zijn aandacht trok.
I pray to God I aint taking after my papa, he need a second chance. And I can probably show him how to be a real man.

Ontzettend bedankt Negilia u hoort wel weer van mij en ik ga al uw adviezen volgen, te beginnen met mediteren en bidden.




Ervaring van U weet wie ik ben met paragnost Negilia   Ervaring van U weet wie ik ben met paragnost Negilia   Ervaring van U weet wie ik ben geplaatst op 1 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Ze voelt de mensen en de situaties heel snel en goed aan.




Ervaring van Cathy met paragnost Negilia   Ervaring van Cathy met paragnost Negilia   Ervaring van Cathy geplaatst op 29 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Ze voelt het heel goed aan, ik hou je op de hoogte. Liefs Brandy.




Ervaring van Brenda met paragnost Negilia   Ervaring van Brenda met paragnost Negilia   Ervaring van Brenda geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Een leuke en lieve en geduldige dame. Ze is heel eerlijk en legt je alles uit. Het was een bijzondere ervaring en ze zat er helemaal op met haar uitleg. Speciaal leuk en zeker de moeite.




Ervaring van Ruby red met paragnost Negilia   Ervaring van Ruby red met paragnost Negilia   Ervaring van Ruby red geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Bedankt Negilia voor een fijn gesprek.




Ervaring van Medley met paragnost Negilia   Ervaring van Medley met paragnost Negilia   Ervaring van Medley geplaatst op 19 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Negilla net gesproken ze heeft me geholpen uit me twijfels en eruitgehaald wat ik dacht, hartelijk dank.

Fajalobi.




Ervaring van Fajalobi met paragnost Negilia   Ervaring van Fajalobi met paragnost Negilia   Ervaring van Fajalobi geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Zeer prachtige Reading en komt zeker overeen met de huidige situatie.

Sterk.

Bedankt.




Ervaring van Romeo met paragnost Negilia   Ervaring van Romeo met paragnost Negilia   Ervaring van Romeo geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Zojuist een reading gehad met deze geweldige mevrouw. Er is me een hoop duidelijk geworden, om diverse dingen. Ik ga haar zeker terug bellen.
En is zeker een aanrader.
Een warme groet en veel liefs van Suzanne .




Ervaring van Suzanne met paragnost Negilia   Ervaring van Suzanne met paragnost Negilia   Ervaring van Suzanne geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Het consult was prettig en de vooruitzichten positief. Ik heb vertrouwen in dat wat jij zag in de kaarten.




Ervaring van Anon met paragnost Negilia   Ervaring van Anon met paragnost Negilia   Ervaring van Anon geplaatst op 12 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Goed consult en interessant met die winti-ratels. Bijzonder. Ik bel zeker weer als de andere gidsen er ook weer zijn. Liefs Margit.




Ervaring van Margit met paragnost Negilia   Ervaring van Margit met paragnost Negilia   Ervaring van Margit geplaatst op 12 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Negilia wist al snel de juiste energie op te pikken en in te voelen op de andere persoon. Ze ziet wat er speelt en de interactie tussen personen. Het klopt volledig. Een aanwinst op de lijn.

Groet, S.




Ervaring van S. met paragnost Negilia   Ervaring van S. met paragnost Negilia   Ervaring van S. geplaatst op 12 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Net met Negilia gesproken.
Kon bepaalde dingen met haar kaarten zien zonder dat ik erover begon.
Dank je voor de reading.




Ervaring van S met paragnost Negilia   Ervaring van S met paragnost Negilia   Ervaring van S geplaatst op 11 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Net met je gesproken. Wat ik voelde en wist heb je bevestigd zonder dat ik iets heb verteld. En je hebt de persoon heel goed omschreven, zijn karakter heel bijzonder vind ik dat je tijden aangeeft. Wanneer het ook uitkomt in de tijd dat je aangaf, laat ik het je weten. Een topper ben je. Rustig en neutraal. Een aanwinst voor deze lijn.
Xxxx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Negilia   Ervaring van Anoniem met paragnost Negilia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Bedankt voor de mooie reading. Leuke vrouw om mee te praten. Ik hou u op de hoogte.




Ervaring van M met paragnost Negilia   Ervaring van M met paragnost Negilia   Ervaring van M geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Super bedankt voor de mooie reading.
Hoop dat het uitkomt.
Hou u op de hoogte lieve vrouw.




Ervaring van H met paragnost Negilia   Ervaring van H met paragnost Negilia   Ervaring van H geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Dankjewel voor deze mooie reading. Ik hou je op de hoogte.




Ervaring van Sinti met paragnost Negilia   Ervaring van Sinti met paragnost Negilia   Ervaring van Sinti geplaatst op 5 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostendenhaag.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostendenhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostendenhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostendenhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden