Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostendenhaag.nl


  Paragnosten in Den Haag geven direct advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online paragnosten uit Den Haag
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostendenhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Lieve Nelleke, je hebt dingen gezegd die nu duidelijk worden, over mijn werk en ook over een thuis situatie. Wat je hebt door gekregen is nu echt gaande en ik kan alleen maar dank je wel zeggen hiervoor. Dank je wel Nelleke. Heel knap van je dit. Knuffels.




Ervaring van Bellertje met paragnost Nellekke   Ervaring van Bellertje met paragnost Nellekke   Ervaring van Bellertje geplaatst op 17 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Adora
  Ervaring met paragnost Adora
  Beste Adora, uw voorspelling is uitgekomen in de voorspelde tijdspanne. Behalve een paar details klopt het allemaal.
Van harte bedankt en ik raad iedereen aan om u eens te bellen.




Ervaring van Ann met paragnost Adora   Ervaring van Ann met paragnost Adora   Ervaring van Ann geplaatst op 17 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Beste Gazali, zoals beloofd zou ik een berichtje achterlaten zodra uw voorspelling is uitgekomen, dus bij deze. Bizar hoe goed u kunt invoelen. Ook dank voor de handvatten. Ik heb er veel aan gehad.




Ervaring van Anoniem met paragnost Gazali   Ervaring van Anoniem met paragnost Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bo
  Ervaring met paragnost Bo
  Lieve Bo, zoals beloofd zou ik een berichtje achter laten zodra uw voorspelling is uitgekomen. Bizar hoe nauwkeurig u bent. Ik heb vertrouwen in uw volgende voorspelling. Liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Bo   Ervaring van Anoniem met paragnost Bo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maakali
  Ervaring met paragnost Maakali
  Bedankt, het was fijn met jou te praten. En gelukkig komt alles goed. Grtjs.




Ervaring van rita met paragnost Maakali   Ervaring van rita met paragnost Maakali   Ervaring van rita geplaatst op 16 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Hoi Lola,

Zojuist heb ik je gesproken ik had 1 vraag en jij gaf kort en duidelijk aan dat er een nieuwe start komt. Ik hoop dat de voorspelling uitkomt en zodra deze uitkomt zal ik zeker een getuigenis plaatsen. Bedankt.




Ervaring van anoniem met paragnost Lola   Ervaring van anoniem met paragnost Lola   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Nima is een oprechte, lieve vrouw en een top medium. Dank u voor alles.




Ervaring van riet met paragnost Nima   Ervaring van riet met paragnost Nima   Ervaring van riet geplaatst op 16 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Beste Gunter, We spreken ons al jaren en nu zijn er twee zaken toch uitgekomen. Nu beginnen de puzzelstukjes steeds meer ineen te vallen, Super. Dank Je Gunter.




Ervaring van HG met paragnost Gunter   Ervaring van HG met paragnost Gunter   Ervaring van HG geplaatst op 15 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost QuinyQueen
  Ervaring met paragnost QuinyQueen
  Kan formidabel goed invoelen. Hier kan ik wel iets mee.




Ervaring van Lies met paragnost QuinyQueen   Ervaring van Lies met paragnost QuinyQueen   Ervaring van Lies geplaatst op 15 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met QuinyQueen  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Je was goed. Alles klopte. Dank je wel.




Ervaring van Vrouw met paragnost Louisa   Ervaring van Vrouw met paragnost Louisa   Ervaring van Vrouw geplaatst op 15 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Ik wou je langs deze weg nog even bedanken voor ons gesprek. Als het me even tegen zit denk ik even aan ons gesprek. Met een beetje geduld zou alles in orde komen. Ik laat het zeker weten als het zover is.




Ervaring van Silke met paragnost Cassandra   Ervaring van Silke met paragnost Cassandra   Ervaring van Silke geplaatst op 15 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Liesje
  Ervaring met paragnost Liesje
  Dag Liesje, hartelijk bedankt voor het fijne gesprek en de goede aanbevelingen die ik mocht ontvangen. Hartelijke groet, Anita.




Ervaring van Anita met paragnost Liesje   Ervaring van Anita met paragnost Liesje   Ervaring van Anita geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maakali
  Ervaring met paragnost Maakali
  Maakali er zijn al voorspellingen uitgekomen op korte tijd. Kleinzoon geslaagd voor eindexamen, dochter die reis ging maken, klopt ook. Rechtzaak(niet bij mij) klopt. Ben er van onder de indruk. Wat ben je goed, alle sterren krijg je van mij. En nu wachten op de rest waar ik nu een heel goed gevoel bij heb. Gr. Van hoopvol. xxx.




Ervaring van jolanda met paragnost Maakali   Ervaring van jolanda met paragnost Maakali   Ervaring van jolanda geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stephanie
  Ervaring met paragnost Stephanie
  Lieve Stefanie, ik heb je vandaag voor de eerste keer gesproken en wat hebben wij een goed gesprek gehad, je hebt mij veel klaarheid gegeven. Ik weet dat ik het rustig aan zal moeten doen wil ik zijn hart terug winnen en dat ik tegen het einde van dit jaar veel verder zal staan dan nu. Ik hoop dat je voorspelling uit komt, ik hou je zeker op de hoogte. Lieve groetjes y.




Ervaring van yolanda met paragnost Stephanie   Ervaring van yolanda met paragnost Stephanie   Ervaring van yolanda geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  MathildaNili is heel erg eerlijk en zal altijd de waarheid zeggen. Ook al is het niet wat je wil horen.
Ze zei me dat een werkaanbod niet goed voor me zou zijn.
Ik vond dat niet fijn en wilde dat niet, maar uiteindelijk waren ze zo onduidelijk en onzeker in hun aanbod dat ik het zelf afgewezen heb. Natuurlijk dreunde haar advies nog ver weg in mij?
Voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met paragnost MathildaNili   Ervaring van Anoniem met paragnost MathildaNili   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Evs
  Ervaring met paragnost Evs
  Evs is een topper.




Ervaring van E met paragnost Evs   Ervaring van E met paragnost Evs   Ervaring van E geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nona-Yo
  Ervaring met paragnost Nona-Yo
  Beste Nona-Yo, ik vind je echt heel erg goed. Je voelt dingen goed aan, en kunt het goed uitleggen. En dat ook nog eens snel. Mijn complimenten. Bel je zeker een keer terug. Voor mij ben je absoluut een aanrader.

Dankjewel. Groetjes, Karin x.




Ervaring van Karin met paragnost Nona-Yo   Ervaring van Karin met paragnost Nona-Yo   Ervaring van Karin geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johan
  Ervaring met paragnost Johan
  Heel goed gesprek gehad met Johan. Hij zat er bovenop, en kon precies vertellen wat er speelde.




Ervaring van An met paragnost Johan   Ervaring van An met paragnost Johan   Ervaring van An geplaatst op 13 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Beste,isha

Heb je gisteren voor de 1x gesproken. Je was kordaat over moeders zich mengen met de kids.
En dat andere laat ik u nog weten of dit ook echt gebeurd.




Ervaring van Moeder met paragnost Isha   Ervaring van Moeder met paragnost Isha   Ervaring van Moeder geplaatst op 13 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sim
  Ervaring met paragnost Sim
  Wauw, super goede reading gekregen gisteren. Er is al wat uitgekomen. Contact met kindje is vandaag gebeurd. Na lange tijd. Ben zo blij. Ik ben haar goede tante precies zoals je zij. Haar ogen glinsterden. Ik bel je zeker nog terug. Je bent echt heel goed. Lieve dame.




Ervaring van Sonja met paragnost Sim   Ervaring van Sonja met paragnost Sim   Ervaring van Sonja geplaatst op 12 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sim  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieve Gunter, ik heb afgelopen week echt gelachen met je, onze gesprek over de stofzuiger, altaar whihihi. Je gaf me echt weer de HOOP terug, dank je wel. Zoals afgesproken laat ik je snel weer weten. Dikke knuffel van mij, Happy.




Ervaring van Happy met paragnost Gunter   Ervaring van Happy met paragnost Gunter   Ervaring van Happy geplaatst op 12 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa
Bedankt voor een heel fijn consult.
Ben helemaal versteld wat je allemaal weet tot in detail. Alles klopt als een bus.
Je bent een kanjer. Ik vertrouw zeker op de voorspellingen die gaan komen.
Super ongelofelijk. wat n gave heb je.
Tot Bellens
.




Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maakali
  Ervaring met paragnost Maakali
  Zojuist opnieuw een aangenaam gesprek met jou gehad. Hetgene wat je toen mij vertelde is tot op de punt uitgekomen. Kan al niet wachten op de volgende dingen die te gebeuren staan zoals je mij vertelde. Echt top veel liefs Tom.




Ervaring van Tom met paragnost Maakali   Ervaring van Tom met paragnost Maakali   Ervaring van Tom geplaatst op 12 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maakali
  Ervaring met paragnost Maakali
  Wauw Maakali. Wat heb ik een mooie reading van je gehad daarnet. Dankjewel .En de volgende keer zeg ik jij ik hou de moed erin en zal die roos met doorns visualiseren en dan komt hij terug heel veel liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met paragnost Maakali   Ervaring van Nathalie met paragnost Maakali   Ervaring van Nathalie geplaatst op 11 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ana
  Ervaring met paragnost Ana
  Jeetje zeg. Onwijs veel geleerd van Ana en alles wat ze zei klopte. Ik heb veel bevestigingen gekregen van wat ik voelde. Ze is heel rustgevend. Zaken waar ik aan twijfelde heeft ze kunnen beantwoorden waardoor ik de puzzel compleet heb. Ik heb dus te maken met een tweelingziel wat heel veel verklaard van de reis die ik maak. Heel prettig dat ik mijn verhaal heb kunnen doen bij haar en me begrijpt.

Ana is echt een aanrader en ze heeft bijzonder mooie gaves.

Ik wil je heel graag bedanken voor deze mooie ervaring. Ik zal je zeker nog eens bellen als er ontwikkelingen zijn.

Liefs xxx.




Ervaring van Yasmine met paragnost Ana   Ervaring van Yasmine met paragnost Ana   Ervaring van Yasmine geplaatst op 11 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shariffa
  Ervaring met paragnost Shariffa
  Lieve lieve dame wat een aangenaam gesprek hebben wij vandaag gehad, verbluffend gewoon, zo diepgaand, zo verhelderend, zo veel wijsheid, handvaten en boodschappen meegekregen. Ik stond met open mond hoe je alles omschrijf en zuiver aanvoelde. Ben nu nog altijd onder de indruk en gaat nog een paar dagen duren. Duizend maal dank en voor mij ben je ontelbare sterren waard, jij bent eentje uit de duizend met een hele mooie aangeboren zuivere gave.




Ervaring van Carine met paragnost Shariffa   Ervaring van Carine met paragnost Shariffa   Ervaring van Carine geplaatst op 11 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shariffa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Shar is een toppertje, zelfs met jou stemgeluid kom ik al tot rust. Je verteld dingen voor ik ze vraag, deze X was het over werk en liefde, en je houdt niet langer aan de lijn dan nodig. Ik vertrouw nog steeds op jou en ga je blijven bellen.

Weeral een dikke dank u wel.
Annick.




Ervaring van Annick met paragnost Shar   Ervaring van Annick met paragnost Shar   Ervaring van Annick geplaatst op 11 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Sid, dank je wel voor ons gesprek van gisteravond. Heel fijn om een dieper gesprek met heldere inzichten te hebben. De verbinding verbrak, maar we hebben toch uitgebreid kunnen praten. Je voelt alles goed aan. Ik houd je adviezen goed in de gaten. Ik weet dat je gelijk hebt. Nogmaals bedankt. De docent met plannen voor het buitenland.




Ervaring van Asje met paragnost Sid   Ervaring van Asje met paragnost Sid   Ervaring van Asje geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Op het moment dat je het zei, zag ik het bericht op mijn telefoon en ja hoor wat had je gelijk, echt goed gezien. Je bent echt een topper, timing goed en onderwerp uit het niets echt goed gezien. Top gewoon. Dikke knuffels.




Ervaring van Winkeltje met paragnost Nellekke   Ervaring van Winkeltje met paragnost Nellekke   Ervaring van Winkeltje geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  Lieve Patries, dank je wel voor de mooie, rake reading en jouw adviezen. Jouw adviezen hebben een geweldige uitwerking gehad en hebben mij mooie inzichten gebracht. Jij voelde de situatie waarin ik zat feilloos aan en bracht meer helderheid in mijn voelen en denken. Heel veel liefs M.




Ervaring van M. Lamine met paragnost Patries   Ervaring van M. Lamine met paragnost Patries   Ervaring van M. Lamine geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Lieve lola
Je voorspellingen komen 1 voor 1 uit ik wacht nog op de laatste met smart als alles zo gaat als de rest heb ik gauw een feestje , vindt het super hoe jij al medium in je kracht staat en niet langdradig bent maar hoppa zoals het is xxx moon.




Ervaring van Moon met paragnost Lola   Ervaring van Moon met paragnost Lola   Ervaring van Moon geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Hoi Gazali, ik belde je in mei met 2 vragen en toen was ik er twijfelachtig over. Sinds kort zijn je voorspellingen uitgekomen en ik stond er helemaal versteld van. Het is zeker de moeite waard om je te bellen, het was een adembenemend gesprek, met grote dank voor alles.




Ervaring van Lisa met paragnost Gazali   Ervaring van Lisa met paragnost Gazali   Ervaring van Lisa geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laaya
  Ervaring met paragnost Laaya
  Een vrouw met een bijzondere gave. Doortastend. Vriendelijk en respectvol.




Ervaring van Lies met paragnost Laaya   Ervaring van Lies met paragnost Laaya   Ervaring van Lies geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maakali
  Ervaring met paragnost Maakali
  Zojuist een heel fijn gesprek gehad met u. Mooie en positieve berichten in het vooruitzicht. Hoop dat ze gauw uitkomen. Zal u dan zeker bellen. Fijne avond. Gr. Sandra.




Ervaring van Sandra met paragnost Maakali   Ervaring van Sandra met paragnost Maakali   Ervaring van Sandra geplaatst op 9 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve louisa, wat wist jij veel te vertellen. Ook bepaalde dingen wat niemand over mij weet. Heel bijzonder.
Ook een hele fijne vrouw om mee te praten en om je gevoelens te delen.

Nogmaals bedankt en veel liefs.




Ervaring van Alies met paragnost Louisa   Ervaring van Alies met paragnost Louisa   Ervaring van Alies geplaatst op 9 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostendenhaag.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostendenhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostendenhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostendenhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden