Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostendenhaag.nl


  Paragnosten in Den Haag geven direct advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online paragnosten uit Den Haag
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostendenhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Wat een vriendelijke man die je gelijk geruststelt met wat je ook zit. Beide keren zijn zijn voorspellingen uitgekomen.




Ervaring van wendy met paragnost Sid   Ervaring van wendy met paragnost Sid   Ervaring van wendy geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Heel lieve en straffe madam in haar voorspellingen. Ik bel haar geregeld en altijd staat ze me geduldig te woord en geeft me bevestiging en inzichten.




Ervaring van Hey Meissie met paragnost Cassandra   Ervaring van Hey Meissie met paragnost Cassandra   Ervaring van Hey Meissie geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Xandra
  Ervaring met paragnost Xandra
  Xandra is goed met tijd en geeft snelle antwoorden. Aanrader.




Ervaring van Sel met paragnost Xandra   Ervaring van Sel met paragnost Xandra   Ervaring van Sel geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Erika
  Ervaring met paragnost Erika
  Heel goed medium, komen veel dingen uit ik zou binnen de maand uitbetaald krijgen van verzekering en na een week gebeurde het, hopelijk komt het ook goed met de rest zoals je gezegd hebt afwachten nu, je verdiend een dikke ster.




Ervaring van Sonia met paragnost Erika   Ervaring van Sonia met paragnost Erika   Ervaring van Sonia geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Super gesprek gehad
Dank je wel .




Ervaring van Linda met paragnost Beau   Ervaring van Linda met paragnost Beau   Ervaring van Linda geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Zoya, je bent de beste. Je hebt mij kunnen kalmeren, met uw wijsheid en uw hulp. Dank je wel Zoya, we horen elkaar nog. Liefs Sabine.




Ervaring van Sabine met paragnost Zoya   Ervaring van Sabine met paragnost Zoya   Ervaring van Sabine geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Petrus
  Ervaring met paragnost Petrus
  Helaas werd de verbinding verbroken. Kan haast niet geloven dat wat je zei echt klopte. Je bent echt verschrikkelijk goed. Ik ga je bellen om het gesprek af te maken.

Gr.linda.




Ervaring van Linda met paragnost Petrus   Ervaring van Linda met paragnost Petrus   Ervaring van Linda geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shiloh
  Ervaring met paragnost Shiloh
  Lieve Shiloh,
Geweldig lief ben je en met humor.
Zo open en eerlijk en direct.
Je 1e voorspelling over mijn appartement is al uitgekomen.
Als de rest ook uit komt, heb je min of meer mijn leven gered.
Fantastisch ben je.
Ik bel je snel weer voor vervolg stappen.
Liefs xxx.




Ervaring van Angel met paragnost Shiloh   Ervaring van Angel met paragnost Shiloh   Ervaring van Angel geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Lieve mevrouw MB Rhais, hartelijk bedankt voor het gesprek wat mijn man en ik zojuist met u hadden.
Het geeft ons rust in de situatie.
Voor mij bent u 20 sterren waard omdat je een hartje van goud hebt. U werkt 100 procent zuiver en dat siert u.
Fijne dag en heel veel liefs xxx L&A.




Ervaring van anoniem met paragnost MB Rhais   Ervaring van anoniem met paragnost MB Rhais   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Woorden schieten mij tekort. Wat een topper meer dan 10 sterren waard.




Ervaring van Vanessa met paragnost Gazali   Ervaring van Vanessa met paragnost Gazali   Ervaring van Vanessa geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Hallo Medium Alex, je voorspelde dat ik in november een baan zou krijgen bij een transportbedrijf.
Ik wou je even laten weten, dat dit is uitgekomen.

Vriendelijke groet Henk.




Ervaring van Henk met paragnost Alex   Ervaring van Henk met paragnost Alex   Ervaring van Henk geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Petrus
  Ervaring met paragnost Petrus
  Beste Petrus. Bij deze wil ik ook getuigen dat je zeer zeker je vak verstaat. In een woord, indrukwekkend. Ik belde je gisteren voor een "update" omdat ik al zo lang worstel met onverwerkt verdriet. De antwoorden die je mij gaf, alsof je in zijn hoofd keek en het klopte ook met hetgeen ik je op dat moment nog niet had verteld. Ik heb vannacht goed geslapen na lange tijd, heb minder lichamelijke pijn dus bij deze Petrus, mijn dank en vanaf nu mijn vaste medium (ook) Ik bel je binnenkort weer voor een "update" Groet Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Petrus   Ervaring van Rita met paragnost Petrus   Ervaring van Rita geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Beste Vitta, Je bent een lieve vrouw om mee te praten .je hebt mij dingen verteld van mijn dochter, goede raad gegeven , je zei rake dingen.
Bedankt voor je gesprek met mij.




Ervaring van Inge met paragnost Vitta   Ervaring van Inge met paragnost Vitta   Ervaring van Inge geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Beste Desteny, ik ben blij je weer gesproken te hebben. Je voorspellingen komen altijd uit. In het verleden heb ik je vaker gesproken en je had altijd gelijk.
Je bent een topper. Bedankt en tot de volgende keer.




Ervaring van Len met paragnost Desteny   Ervaring van Len met paragnost Desteny   Ervaring van Len geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve vrouw, geeft geduldig antwoord op alle vragen. Vond het zo lief dat ze op het laatste moment toch even voor mij ging kijken. Kon u net niet bedanken.




Ervaring van S met paragnost Karine   Ervaring van S met paragnost Karine   Ervaring van S geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stephanie
  Ervaring met paragnost Stephanie
  Wat ben jij goeeeed. Een aanrader van formaat.
.




Ervaring van Lydia met paragnost Stephanie   Ervaring van Lydia met paragnost Stephanie   Ervaring van Lydia geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anne-Fleur
  Ervaring met paragnost Anne-Fleur
  Dankjewel voor uw Reading was Top.




Ervaring van A met paragnost Anne-Fleur   Ervaring van A met paragnost Anne-Fleur   Ervaring van A geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Beste Desteny, Fijn dat je terug bent. Mooie reading gehad . Indrukwekkend dat je direct doorkreeg wat die slechte persoon rondom mij allemaal veroorzaakt had. Ben heel blij te horen dat er nu een oplossing komt desondanks het allemaal nu nog wat onduidelijk is. Groeten, T.




Ervaring van Thierry met paragnost Desteny   Ervaring van Thierry met paragnost Desteny   Ervaring van Thierry geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rashieda
  Ervaring met paragnost Rashieda
  Lieve Rashieda,
Heel veel dank voor het fijne gesprek dat
ik gisteren met je had.
Hartelijke groeten van Marianne.




Ervaring van Marianne met paragnost Rashieda   Ervaring van Marianne met paragnost Rashieda   Ervaring van Marianne geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esterella
  Ervaring met paragnost Esterella
  Esterella,
Heel even dacht ik dat u er helemaal naast zat.
Maar daar u bleef zeggen over die man, kon ik pas alles plaatsen. Heb geen woorden om te zeggen hoe goed u bent.
Bedankt voor alles. U bent echt goed en zo lieve dame. Liefs L.L.




Ervaring van L.L. met paragnost Esterella   Ervaring van L.L. met paragnost Esterella   Ervaring van L.L. geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Wat een lieve dame met zo'n lieve stem. Tineke, je zag het helemaal zoals het is. Hopelijk komt alles binnenkort uit, eentje is al uitgekomen. Niet voor niets dat Tineke altijd bezet is. Ze is meer dan haar sterren waard.




Ervaring van Anoniem met paragnost Tineke   Ervaring van Anoniem met paragnost Tineke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shania
  Ervaring met paragnost Shania
  Zeer toffe dame . aan de hand van een foto en een naam wist ze me direct alles te vertellen , zonder dat ik ook maar 1 woord zei, het was alsof ik haar al Jaren kende , terwijl ik haar voor de eerst aan de lijn had ,een echt aanrader ,zeker zijn geld waard .




Ervaring van An met paragnost Shania   Ervaring van An met paragnost Shania   Ervaring van An geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Christelle
  Ervaring met paragnost Christelle
  Lieve Cristelle ik wil je bedanken voor al je warme woorden en steun in al die tijd die ik je al spreek. door je wijze raad en je lieve stem hebben me al door zware periodes geholpen en ook je voorspellingen die uitkomen. je ziet het allemaal echt zuiver dank je Marie.




Ervaring van Marie met paragnost Christelle   Ervaring van Marie met paragnost Christelle   Ervaring van Marie geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Super lieve dame , ze voelde de dingen meteen aan zoals ze waren , toppie , dank je wel Desteny.




Ervaring van An met paragnost Desteny   Ervaring van An met paragnost Desteny   Ervaring van An geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Hi Nima. Hhhh wederom een voorspelling van je uitgekomen. Tot gauw weer en you are the best. Gr Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Nima   Ervaring van Rita met paragnost Nima   Ervaring van Rita geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Beste Alex,

Ik heb je vandaag gesproken. En wat kan je de situatie ontzettend goed aanvoelen en mensen heel goed omschrijven. Echt super knap. Je bent ook heel fijn om mee te kunnen praten.

Dankjewel. En ik zal nog wel eens van me laten horen.

Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Alex   Ervaring van Karin met paragnost Alex   Ervaring van Karin geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Dag, jouw reading heeft mijn ogen geopend. Dankjewel voor de klare taal. Ik kan hier wel mee verder F.H.




Ervaring van Farida met paragnost Dirk   Ervaring van Farida met paragnost Dirk   Ervaring van Farida geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Dank je wel, je zag duidelijke verschillende punten die zich al afspeelden zonder dat je iets kon weten, welkom op de lijn een meerwaarde, veel succes een collega.




Ervaring van Rita met paragnost Krisha   Ervaring van Rita met paragnost Krisha   Ervaring van Rita geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Beste Amber.

Wij hebben elkaar vaak gesproken.
Uw voorspellingen komen heel vaak overeen met de realiteit.
Soms bespreekt u zaken die ik u niet verteld hebt maar u brengt deze naar voren waarbij ik het gevoel heb de juiste medium te spreken.


Paul.




Ervaring van Paul met paragnost Amber   Ervaring van Paul met paragnost Amber   Ervaring van Paul geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Jeetje Sanne je had gelijk, dank je voor je mooie reading en advies. Werkelijk ongelofelijk xxxxx.




Ervaring van Samira met paragnost Sanne   Ervaring van Samira met paragnost Sanne   Ervaring van Samira geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mari Elena
  Ervaring met paragnost Mari Elena
  Bedankt voor je heldere inzichten. Je weet alles zo puur en duidelijk uit te leggen waarom het zo gebeurd en wat ik kan verwachten. Tot nu toe is alles nog precies zo gegaan als je mij voorspeld had. Ik heb ook nu weer het volledige vertrouwen in je en kan rustig gaan slapen. Dank je wel.




Ervaring van Monica met paragnost Mari Elena   Ervaring van Monica met paragnost Mari Elena   Ervaring van Monica geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Olga blijft mij iedere keer verbazen ik kan echt met haar lachen. Hou jouw op de hoogte. A.




Ervaring van Angela met paragnost Olga   Ervaring van Angela met paragnost Olga   Ervaring van Angela geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sissy
  Ervaring met paragnost Sissy
  Wat een top vrouw, gek als een deur maar recht door zee. Eerlijk ga zo door lieverd. Ik bel jouw snel weer.

Groetjes A.




Ervaring van Angela met paragnost Sissy   Ervaring van Angela met paragnost Sissy   Ervaring van Angela geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Ik bel u iets langer dan een jaar en uiteindelijk heb ik mijn antwoord(u weet wel). Hij was allang met andere mensen bezig, maar ik herkende de signalen niet. Bedankt xx.




Ervaring van Voetbal met paragnost Cassandra   Ervaring van Voetbal met paragnost Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sara
  Ervaring met paragnost Sara
  Sara, mijn tijd was om. Heb jou niet kunnen bedanken. Bij deze hartelijk bedankt jij bevestigde mijn gevoel en ook kwam jij zelf tot de situatie heel goed gezien x .




Ervaring van V. met paragnost Sara   Ervaring van V. met paragnost Sara   Ervaring van V. geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostendenhaag.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostendenhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostendenhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostendenhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden