Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostendenhaag.nl


  Paragnosten in Den Haag geven direct advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online paragnosten uit Den Haag
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostendenhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Lieve Marya, na jaren naar jouw gezocht te hebben ben ik heel blij jouw eindelijk weer te horen. Dank voor de fijne gesprek. Tot gauw.




Ervaring van Anita met paragnost Marya   Ervaring van Anita met paragnost Marya   Ervaring van Anita geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nona-Yo
  Ervaring met paragnost Nona-Yo
  Nona Yo, nogmaals bedankt voor de reading. Je bent een lieve vrouw en je had het echt raak met alles wat je vertelde. Je bent 5 sterren waard.

Je bent een aanwinst op deze lijn.

Dank.




Ervaring van Nel met paragnost Nona-Yo   Ervaring van Nel met paragnost Nona-Yo   Ervaring van Nel geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Heel goed hoor het gebouw is inderdaad naast een opvang en erg dichtbij. En de waarschuwing.die neem ik weer van harte aan. Tot snel weer x.




Ervaring van Hyper met paragnost Isha   Ervaring van Hyper met paragnost Isha   Ervaring van Hyper geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Je hebt gelijk gekregen Louisa.het verlossende bericht kwam einde dag binnen met inderdaad alles wat je zei. Ik was zo zenuwachtig en zag het eigenlijk niet zitten en toch. Precies wat je zag kwam uit. De manier hoe het was verlopen en het resultaat ook. Hoe precies en hoe zeker je van de situatie was was echt ongelooflijk maar zo is het ook echt allemaal gegaan. Ik vind het echt knap van je. Meer dan die vijf sterren waard.




Ervaring van Chaotische met paragnost Louisa   Ervaring van Chaotische met paragnost Louisa   Ervaring van Chaotische geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Arend
  Ervaring met paragnost Arend
  Ik zag het niet, maar Arend wel. En hij bleef erbij. Nu zes maanden later is het precies zo gelopen zoals hij aangaf en het resultaat dat hij zag is er. Wil je meer zekerheid, dan kan dat ook .Arend bevestigt keer op keer wat hij ziet en vindt. Het klopt. Top medium.




Ervaring van Jon met paragnost Arend   Ervaring van Jon met paragnost Arend   Ervaring van Jon geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Wauw ongelofelijk ziet de dingen heel juist .




Ervaring van M met paragnost MathildaNili   Ervaring van M met paragnost MathildaNili   Ervaring van M geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Topper, heel empathisch en kan situaties heel goed voelen.




Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa ken ik al jaren. Ik ken geen medium die zo precies kan zien als zij. Louisa is met deze gave geboren. Zij krijgt op haar ogen wat jij vraagt. Je zult versteld staan. Tijd blijft altijd lastig voor ieder medium en energie kan veranderen. Dat is nu eenmaal zo. Maar heb je vragen over je liefdesrelatie, je werk, financien en of je huis. Bel dan met Louisa. Zij is de beste.




Ervaring van Trudy met paragnost Louisa   Ervaring van Trudy met paragnost Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Ik spreek Louisa regelmatig. Alles wat ze ziet komt uit. Ze legt geen kaarten maar voelt in op de persoon. Ze heeft tevens een hele fijn stem om naar te luisteren. Dit keer is er weer een voorspelling uitgekomen. Dankjewel en tot snel.




Ervaring van Steef met paragnost Louisa   Ervaring van Steef met paragnost Louisa   Ervaring van Steef geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jennifer
  Ervaring met paragnost Jennifer
  Top uitleg ,duidelijk en eerlijk. Rustig en verstaanbaar en het klopt helemaal wat ze me zei. Voor herhaling vatbaar. Dank u Jennifer.




Ervaring van Darda met paragnost Jennifer   Ervaring van Darda met paragnost Jennifer   Ervaring van Darda geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lady-Ly
  Ervaring met paragnost Lady-Ly
  Super vriendelijke vrouw die de dingen die spelen heel goed aanvoelde. Ze is eerlijk en geeft goede adviezen mee. Ik bel haar zeker weer.




Ervaring van P met paragnost Lady-Ly   Ervaring van P met paragnost Lady-Ly   Ervaring van P geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Tijd is lastig zegt men maar Monique heeft daar echt een heel goed gevoel voor. Buiten dat is ze fijn om mee te praten met een prettige humor. Aanrader.




Ervaring van Nienk met paragnost Monique   Ervaring van Nienk met paragnost Monique   Ervaring van Nienk geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Al sinds 7 jaar zat ik met veel vragen. Ik dacht ga is naar een lijn bellen
Toen kreeg ik lola aan de lijn.
Zonder iets te zeggen. Wist ze precies waarom ik belde en voorspelde ze ook dingen die uitkwamen.
Elke keer bel ik wel even met der en komt het uit
Ga zo door lieverd.




Ervaring van Kelsey met paragnost Lola   Ervaring van Kelsey met paragnost Lola   Ervaring van Kelsey geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Wauw. Wat een fijn gesprek, geen poespas gewoon to the point, met humor.
Heb er weer vertrouwen in.
Laat hier zeker weten als je voorspellingen zijn uitgekomen.
Liefs Yvonne.




Ervaring van Yvonne met paragnost Monique   Ervaring van Yvonne met paragnost Monique   Ervaring van Yvonne geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Antonia
  Ervaring met paragnost Antonia
  Dank je wel Antonia voor de mooie positieve energie en inzichten die jij vrij doorgeeft. Emotionele intelligentie in perfecte combinatie met je medium capaciteiten. In licht en liefde, Fra.




Ervaring van Fra met paragnost Antonia   Ervaring van Fra met paragnost Antonia   Ervaring van Fra geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost QuinyQueen
  Ervaring met paragnost QuinyQueen
  Oooooh, gisteren van mijn sokken geblazen door deze lieve oprechte dame, wat zij mij allemaal wist te vertellen zonder enige aanwijzing, gewoon fantastisch, duizend sterren waard, ongelooflijk goed medium. Dus ik zou zeggen als je iemand nodig hebt om verhelderend antwoorden te krijgen of om in te voelen etc bel haar, je gaat hetzelfde meemaken, van mij krijgt ze alvast een dikke warme knuffel en tot weldra lieverd, een Belgische fan.




Ervaring van carine met paragnost QuinyQueen   Ervaring van carine met paragnost QuinyQueen   Ervaring van carine geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met QuinyQueen  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa is een heel goed medium, ze heeft mij geholpen dingen uit mijn verleden te begrijpen. Heeft mij in mijn kracht gezet met haar gave waardoor ik zelf weer liefde en harmonie weer terug heb kunnen zien en voelen. Ze kan je healen en wat ze door krijgt op haar ogen is ook uitgekomen. Ik ga zeker weer raadplegen wanneer ik haar nodig heb. Ze verdient meer dan de sterren aan de hemel. Een engel op aarde.




Ervaring van IJbeltje met paragnost Louisa   Ervaring van IJbeltje met paragnost Louisa   Ervaring van IJbeltje geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  5 sterren natuurlijk die zijn zelfs nog te weinig knuf xxx.




Ervaring van mandy met paragnost Cassandra   Ervaring van mandy met paragnost Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Hoi lieve Cassandra je 1ste voorspelling kwam gisteravond al uit nadat ik je had gebeld bericht. Zo blij nu nog afwachten of je andere voorspelling ook uitkomt maar daar ben ik van overtuigd. Spreek je snel weer dikke knuf xxx.




Ervaring van mandy met paragnost Cassandra   Ervaring van mandy met paragnost Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk mijn enige echte steun en toeverlaat wat moet ik zonder jou, iedere keer help je me uit de branding.je bent echt de aller beste. Je hebt ook steeds weer gelijk gehad liefs Anneke.




Ervaring van Anneke met paragnost Anouk   Ervaring van Anneke met paragnost Anouk   Ervaring van Anneke geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Lieve Lillith, jij bent zo bijzonder voor mij. Jouw consulten zijn zuiver, liefdevol en bemoedigend. Je voelt de situatie heel goed aan en brengt verheldering. Dank je.




Ervaring van M met paragnost Lilith   Ervaring van M met paragnost Lilith   Ervaring van M geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk je voorspelde dat er weer contact zou komen en ja hoor je had weer eens gelijk. Eerder heb je ook al gelijk gekregen met het krijgen van een nieuwe baan.
Bedankt voor jouw adviezen en de rust die je brengt. Ik vertrouw er volledig op dat alles wat je vandaag hebt voorspeld ook weer uitkomt. Lieve groetjes.




Ervaring van N met paragnost Anouk   Ervaring van N met paragnost Anouk   Ervaring van N geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  27 juli met Monique gesproken. Ik ben sprakeloos. Hoop dat de tijds aanduidingen kloppen die ik heb door gekregen.
Mijn gezin weer bij elkaar, het universum gaat zijn werk doen.
Wordt vervolgd.




Ervaring van Linda met paragnost Monique   Ervaring van Linda met paragnost Monique   Ervaring van Linda geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Je hebt gelijk gehad over hoe ik erin zou staan qua opleiding. Gaat goed komen. En voor wat betreft de rest wat je hebt verteld. Ik ben benieuwd.




Ervaring van An noniem met paragnost Beau   Ervaring van An noniem met paragnost Beau   Ervaring van An noniem geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lady-Ly
  Ervaring met paragnost Lady-Ly
  Ik vroeg haar betreft mijn werk.
Zij zag dat ik hier geen uitdaging meer in heb en wist te vertellen dat ik uiteindelijk iets wil uitdiepen wat mij nu bezig houdt en hiervan mijn beroep ga maken.
Heel goed gezien.




Ervaring van Anita met paragnost Lady-Ly   Ervaring van Anita met paragnost Lady-Ly   Ervaring van Anita geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Vorige week Joke gebeld om te vragen of ik een nieuwe keuken zou krijgen. Ik kon inderdaad kiezen uit bepaalde kleuren. Joke je hebt gelijk gehad over alles wat je me vertelde. Tot gauw weer. Veel liefs .




Ervaring van Cynthia met paragnost Joke   Ervaring van Cynthia met paragnost Joke   Ervaring van Cynthia geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lady-Ly
  Ervaring met paragnost Lady-Ly
  Super lieve vrouw zeer tevreden alles wat ze zegt klopt.
TOP TOP TOP .




Ervaring van C met paragnost Lady-Ly   Ervaring van C met paragnost Lady-Ly   Ervaring van C geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Lieve Donna, bedankt voor jou eerlijke woorden, ik herinner mij jouw zin laat hem los, hij heeft een ander. In die woorden heeft hij het mij ook bevestigd dat hij een ander heeft. Bedankt Donna voor jou oprechtheid, nu kan ik het afsluiten en jou andere voorspellingen laten uitkomen. Heel veel liefs Linda V van het bos.




Ervaring van Linda V met paragnost Donna   Ervaring van Linda V met paragnost Donna   Ervaring van Linda V geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johan
  Ervaring met paragnost Johan
  Wat een fijn gesprek vertelt uit zichzelf al veel, mooi toch hoe dit kan. Voorspelling ben ik benieuwd of deze uitkomen. 1 in ieder geval op korte termijn. Zou mooi zijn.




Ervaring van AMJ met paragnost Johan   Ervaring van AMJ met paragnost Johan   Ervaring van AMJ geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha, een heel fijn en open gesprek met u gehad. Wat een bijzondere gave heeft u. Ik kijk uit naar de voorspellingen want jeetje, You have Made my day. Alle liefs. E.




Ervaring van E met paragnost Isha   Ervaring van E met paragnost Isha   Ervaring van E geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha, wat een bijzonder gesprek had ik met jou. Ik belde je voor inzichten wat betreft mijn dromen. Kaarten wou je er niet voor leggen want anders zou je de info van het universum aan mij verstoren. Je vertelde me daarentegen wel een bijzonder mooi verhaal, vol met tekens van hierboven voor mij, kippenvel moment was het. Dit was precies wat ik nodig had. Isha ik ben je zo dankbaar. Groetjes van de droomster ;).




Ervaring van Droomster met paragnost Isha   Ervaring van Droomster met paragnost Isha   Ervaring van Droomster geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Dankjewel lieve Donna, voor je zeer duidelijke en uitgebreide antwoorden op het emailconsult.

Ben je echt dankbaar hiervoor.

Karin XX.




Ervaring van Karin met paragnost Donna   Ervaring van Karin met paragnost Donna   Ervaring van Karin geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Ik belde Monique 11 juli, de 21e zou er weer contact zijn en de 24e zou ik weer in een relatie komen met hem, dit is exact zo gebeurd, een hele bijzondere gave heeft Monique.




Ervaring van Marieke met paragnost Monique   Ervaring van Marieke met paragnost Monique   Ervaring van Marieke geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Ik had je vorige x gesproken alles klopt als een bus veel is uitgekomen dankjewel voor je eerlijke reading.




Ervaring van Inna met paragnost Gazali   Ervaring van Inna met paragnost Gazali   Ervaring van Inna geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa, ik ben blij dat jij weer op de lijn bent. Je bent een loep zuivere medium. Krijgt beelden door die zeker uitkomen. Louisa is een echte aanrader. Gr Cherida .




Ervaring van Louisa met paragnost Louisa   Ervaring van Louisa met paragnost Louisa   Ervaring van Louisa geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostendenhaag.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostendenhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostendenhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostendenhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden